Kerst & Nieuwjaar op sociale media - gratis inspiratiesessie

Krijg in 60 minuten tijd praktische tips over hoe je kunt inhaken op de eindejaarsperiode. 

fb adv kerst 6

 

Hoe zorg je ervoor dat jouw sociale media kanalen opvallen tijdens de feestdagen?

Kerstmis is een super leuk thema om op in te haken op sociale media. Heb je geen inspiratie en wil je weten hoe je dit aanpakt? 

Krijg in 60 minuten ideeën & inspiratie over hoe jij je Facebook, Instagram, Twitter... kan omtoveren tot een gezellig feest. 

 

Het webinar vond plaats op vrijdag 1 december om 11u.  Je kan via onderstaand formulier je inschrijven voor de herhaling van het webinar. Zo kan jij op je gemak de video bekijken & de tips gaan toepassen. 

Ja, ik schrijf me in voor de herhaling!
dit veld niet invullen s.v.p.

18575927_10156184313029832_163959368_o-1

 

Ik (Nadja Desmet) en mijn team van Socialemediaburo.be helpen vele openbare besturen, non- en social profit organisaties, gedreven profit organisaties en politici bij het uittekenen en implementeren van hun sociale mediastrategie.

Wij zijn helemaal overtuigd van de kracht van sociale media en assisteren jou graag in elke fase van jouw groei op deze media. Een divers aanbod van online trainingen, workshops, strategiesessies, coaching etc. gidst jou als organisatie of politici naar meer strategische inzichten, het beheersen van de knoppen en uiteindelijk, betere resultaten.