‘BOOST jouw evenement met sociale media’ – E-book

 

Je organiseert met jouw organisatie, bedrijf, jeugddienst, stad, gemeente, vzw… een evenement en je wilt hier absoluut het maximum uit halen.

De communicatie voor, tijdens & na zo’n activiteit is helemaal veranderd met pakweg 10 jaar geleden. Sociale media speelt de dag van vandaag een grote rol in het slagen of niet slagen van een evenement. Het zorgt niet enkel voor meer bezoekers naar maar ook voor meer betrokkenheid tijdens & na de festiviteiten.

Met Socialemediaburo.be schreven we het e-book “BOOST je evenement met sociale media” waar we je stap voor stap meenemen en tips geven je hoe je succesvol sociale media kan inzetten om jouw evenement top te maken!

 

Wat mag je verwachten in het e-book: 

 • Hoe je jouw evenement online kan gaan promoten…..
 • Hoe je meer bezoekers krijgt naar je evenement…
 • Hoe je sociale media kan inzetten voor, tijdens en na je evenement…
 • Welke sociale mediakanalen je nodig hebt om je doelgroep te bereiken…
 • Volledig draaiboek dat je kan volgen bij je volgende evenement…
 • Een handige checklist zodat je niets vergeet…
 • Inspiratie & ideeën om te posten op de verschillende sociale mediakanalen

Je leert onder andere: 

 • Hoe je met de juiste hashtag viraal kunt gaan…
 • De verschillende types content die goed scoren op sociale media…
 • Verschillende tools die je kan inzetten om de interactie aan te gaan met je bezoekers… 
 • Hoe je Snapchat, Instagram, Facebook & Twitter praktisch kan gaan inzetten…
 • Succesvolle vormen van livevideo en hoe je die succesvol kan inzetten…

Na het lezen van dit e-book

Ben je perfect in staat om je evenement succesvol te lanceren op sociale media en te communiceren tijdens je evenement op de verschillende sociale mediakanalen!

 

Nadja Desmet en haar team van socialemediaburo.be helpen vele openbare besturen, non- en social profit organisaties en politici bij het uittekenen en implementeren van hun sociale mediastrategie. Zij zijn helemaal overtuigd van de kracht van sociale media en assisteren graag hun cliënten in elke fase van hun groei op deze media. Een divers aanbod van online trainingen, workshops, strategiesessies, coaching etc. gidst organisaties en politici naar meer strate – gische inzichten en uiteindelijk, betere resultatenonsequat.

Enkele reacties van vorige opleidingen

Het is een leuke en inspirerende cursus. Telkens werden er heel interessante voorbeelden meegegeven. De lessen gingen heel vlot en zijn daardoor goed te doen onder of na de werkuren. Het was heel leuk om ervaringen uit te wisselen met andere e-cursisten via de Facebookgroep.

Cursist “Instagram voor professioneel gebruik”

Tijdens de cursus leerde ik beter omgaan met Facebook. Concrete tips elke dag in mijn inbox bezorgden me heel wat inspiratie waardoor mijn pagina sterk gegroeid is. Iedere ondernemer zou aan sociale media moeten doen op een professionele manier.

Patricia VandenbrouckeCursist “Zo past u sociale media toe”

Op 10 lessen tijd overwon ik de drempelvrees om met dit medium en dus met jongeren aan de slag te gaan. De lessen zijn kort en bondig. Wat ons als cursist de kans geeft om tussendoor te experimenteren en vragen te stellen.

Marlies VerdoodtCursist: Start to Snapchat